Website activeren

Ik wil graag een nieuwe website, hoe verder?


Wat fijn dat je door ons je nieuwe website wilt laten maken. Je kunt op de "tarieven" pagina het geschikte pakket kiezen en de button onder het pakket klikken. Je hoeft alleen je naam en email in te vullen zodat wij contact met je op kunnen nemen. Je hoeft dus verder niets te doen, vanaf dat moment hebben we persoonlijk contact en gaan we er een te gek proces van maken.
Hoe zit het met de betaling?


Je betaalt pas bij oplevering van de website en het opleveren van de website doen we pas als je helemaal tevreden bent. Bij oplevering sturen we je de factuur zodat je de betaling kunt doen. Geen aanbetalingen vooraf.
Kan ik mijn gekozen "plan" nog wijzigen?


Als blijkt dat je een upgrade of downgrade nodig hebt omdat het gekozen pakket niet geheel bij jouw situatie past dan kan dit zonder problemen. Bij het eerste intake gesprek gaan we goed kijken naar jouw wensen en eisen en zal direct duidelijk worden als het gekozen pakket niet de juiste is. Ons doel is om jou een waanzinnige website te leveren die geheel bij jou past en dus ook met het juiste pakket.

Design Proces

Hoe verloopt de communicatie tijdens het proces?


We communiceren op de manier die jou het beste schikt, met de huidige technieken is er zoveel mogelijk. Over het algemeen gebruiken we WhatsApp, FaceTime en Messenger voor gesprekken en chats maar Skype of Line is ook geen probleem.
Hoe vaak sturen jullie updates tijdens het design proces?


Het heeft onze voorkeur om dagelijks updates te sturen om op die manier te zorgen dat we continue opgelijnd zijn. Regelmatig contact brengt ook vaak weer nieuwe ideeën met zich mee waardoor we een nog beter resultaat krijgen. Het is vrij om al je vragen, opmerkingen of wijzigen met ons te delen wanneer je maar wilt.
Hoe vaak mag ik het design wijzigen?


Dat mag zo vaak je wilt, onze ervaring leert dat er slechts kleine aanpassingen worden gemaakt tijdens het design proces omdat we een zeer gedetailleerde briefing sessie doen. Maar soms komt het voor dat de klant een bepaalde kleur toch niet mooi vindt, een plaatje wilt veranderen of een achtergrond toch anders in wil richten. Wij willen onze klanten het gevoel geven dat er geen beperkingen zit op het optimaliseren van het design.
Hoe werkt het design proces?


We gaan uit van 2 hoofd design processen, te weten het UX proces en het UI proces. We beginnen met het UX proces gevolgd door het UI proces. UX, dit is om de website uiterst bruikbaar te maken met veel relevantie en een natuurlijke navigatie. De website is afgestemd op de gebruikers (doelgroep) en zij hoeven geen seconde na te denken over hoe de site in elkaar zit en kunnen probleemloos de informatie vinden die ze zoeken. UI, dit proces is met name voor de look&feel van de website. Het geheel moet er professioneel en mooi uitzien zodat de eerste indruk uiterst positief is. Kleuren, plaatjes, achtergronden en lettertype, dit wordt behandeld tijdens het UI design proces.
Moet ik alle content aanleveren?


Je kunt met ons alles delen wat je hebt, ter inspiratie of als geselecteerde items voor de website. Mocht je het lastig vinden om de juiste plaatjes te vinden of de teksten sterk, kort en bondig te houden dan helpen wij je hiermee. Dus geen zorgen over de content, dit doen we samen en we hebben veel voorbeelden die we met je kunnen delen.

Technische Aspecten

Is mijn nieuwe website geschikt voor mobiel gebruik?


Jouw nieuwe website is meer de afgestemd op mobiele gebruikers. We maken het design op maat voor mobiele gebruikers omdat er weer andere wensen en eisen gelden binnen deze gebruiksgroep.
Is de website geschikt voor alle scherm afmetingen?


Jazeker, we maken de website volldig "responsive" wat betekent dat de website zich keurig aanpast aan elke scherm afmeting. Zowel mobiel als desktop zullen dus altijd een perfecte weergave bieden aan de gebruikers.
Is mijn website goed vindbaar op Google?


Dat is zeker het geval omdat SEO (search engine optimization) in alle pakketten is inbegrepen. We bouwen de structuur- en de inhoud van je website zodanig dat Google je website begrijpt en dus snel en hoog op de resultaten pagina zal plaatsen.
Kan ik een extra taal aan mijn website toevoegen?


Je kunt meerdere talen toevoegen aan je website, het Wix platform heeft dit heel toegankelijk gemaakt. Met enkele simpele toelichtingen kun je het zelf aan je website toevoegen. Heeft het je voorkeur dat wij het voor je doen dan kan dat uiteraard ook, dit kunnen we toevoegen aan je plan.
Kan ik mijn website zelf beheren voor aanpassingen of wijzigingen?


Geen probleem, met een korte uitleg kun je zelf jouw website beheren voor het wijzigen van teksten of het wisselen van plaatjes. Maar weet dat we voor de eerste 3, 6 of 12 maanden gratis support hierop bieden, dit is afhankelijk van welk pakket je kiest. Zie "tarieven" pagina voor details.
Kan ik mijn huidige domein bijven gebruiken?


Dat kan zeker, wij helpen je ook met het koppelen van je nieuwe website aan je huidige domein. Mocht je nog geen domein hebben of een nieuwe willen dan kunnen we dat ook voor je verzorgen zonder extra kosten.

Overige Diensten

Kunnen jullie ook wireframes bouwen?


Dat kunnen we zeker, we maken vele wireframes voor applicatie design of zelfs voor website design. De wireframes designen we in het programma Sketch waarmee we de mooiste designs kunnen maken. Low fidelity- en high fidelity wireframes is beide mogelijk.
Bouwen jullie ook Mockups?


Je kunt bij ons zeker terecht voor je Mockup design. We bouwen mockups in Marvelapp waarmee we een website of applicatie zo kunnen bouwen dat je het verschil niet ziet met een echte versie. Zelfs leveren we je app-logo voor op je telefoon dus je ziet je app tussen al je andere app's staan. Klik en je openet je app. Klanten die een app wilen laten bouwen adviseren we te starten met een mockup. Dit is verreweg de meest efficiënte en effectieve manier om de gewenste app te designen. Snel aanpassingen doorvoeren, delen met de groep, testen op de mobiel en bevestigen bij akkoord zonder enige programmeer kosten. We laten je graag een aantal voorbeelden zien als je wilt.
Gebruiken jullie templates voor presentatie design?


Het antwoord is nee, alleen als de klant daar specifiek om vraagt. Wij vinden dat een presentatie uniek moet zijn en tegelijkertijd moet voldoen aan de brand guidelines. Bij het gebruiken van templates bepaalt de template vaak jouw message of verhaal, het moet immers binnen het design van de template passen. Dat kan nooit de bedoeling zijn, wij bouwen de slides op basis van jouw verhaal en niet andersom. Zodoende versterkt en onderbouwt het je verhaal.
Hoe ziet het proces eruit voor presentatie design/slide design?


Het belangrijkste is dat we jou gaan ontzorgen, met slechts een korte briefing of toelichting van jou kunnen we doorgaans een hele presentatie bouwen. Onze achtergond is 20+ jaar in de corperate wereld dus we kennen de processen, doelen en doelgroepen. We delen elke slide voor feedback en wat we zien is dat er slechts bij de eerste 2 of 3 slides wat aanpassingen zijn en daarna vrijwel niet meer. Dat neemt niet weg dat we bij iedere slide oplevering de mogelijkheid bieden om aanpassingen door te geven.
Kan ik ook voor online marketing bij jullie terecht?


Dat kan zeker, graag zelfs. We bouwen niet alleen website (en app's) maar helpen onze klanten ook bij het vervolg traject. Hoe ga je traffic naar je website sturen, conversies stimuleren en engagement opbouwen met je doelgroep. Platforms als Facebook, Instagram, LinkedIn en Google Ads bieden de perfecte basis om actief met jouw doelgroep aan de slag te gaan.

Find Your Answers Here

Can't Find Your Answer?

Send us your question

Other ways to connect

+66-(0)6 41 46 3030

1024px-Linkedin.svg.png

Find us on LinkedIn

Got-It Asia Co., Ltd. 

Sai Yuan Rd. 39/104 -

Muang Province -

Phuket Thailand -

83130

© Copyright GOT-IT.ASIA - 2019 I all rights reserved